HomeOver ons

Over ons

Om te zorgen dat talenten en topsporters in Nederland het optimale uit hun sportcarrière kunnen halen, ONNH maakt deel uit van een samenwerkingsverband tussen alle landelijke topsportorganisaties en het ONNH werkt samen met het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) te Amsterdam welke rechtstreeks onder het NOC*NSF opereert.

ONNH draagt met name zorg voor de ondersteuning van de erkende Regionale Training Centra (RTC). Door deze structuur worden de talenten, die trainen bij deze RTC’ s, opgeleid volgens de gestelde eisen van de sportbonden en die van NOC*NSF.

Het ONNH bestaat uit de Topsportloketten in Haarlemmermeer , Schagen en Den Helder.

Het aanspreekpunt voor Schagen en Den Helder is Raymond Koen. Raymond is voormalig atleet. Hij kwam uit op de middellange afstand en heeft tijdens zijn carrière drie nationale titels veroverd. Naast zijn eigen loop carrière heeft hij ook vele jaren ervaring als trainer van verschillende atleten en sporten.

Het aanspreekpunt voor Haarlemmermeer is Lisanne de Roever. Lisanne is ex-keepster van het Nederands team in Athene (2004) en Beijing (2008) waar respectievelijk zilver en goud werd behaald. Zij is oprichter van TopsUPport en Teammanager CTS GROUP Young Talents

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.