HomeOver ons

Over ons

Om te zorgen dat talenten en topsporters in Nederland het optimale uit hun sportcarrière kunnen halen, heeft NOC*NSF zeven Regionale Topsport Organisaties (RTO) opgericht. RTO Noord-West is een samenwerking tussen het Olympisch Netwerk Noord-Holland, Topsport Amsterdam en Topsport Flevoland. Het RTO Noord West werkt samen met het Centrum voor Topsport en Onderwijs (het CTO) te Amsterdam.

ONNH draagt met name zorg voor de ondersteuning van de erkende Regionale Training Centra (RTC). Door deze structuur worden de talenten, die trainen bij deze RTC’s, opgeleid volgens de gestelde eisen van de sportbonden en die van NOC*NSF.

Wil je meer weten over NOC*NSF?

 


Peter van der Aart
Manager
pvanderaart@teamsportservice.nl 
Sport
Softbal: Voormalig coach bij verschillende dames- en herensoftbalteams uitkomend in hoofdklasse. Daarnaast 30 jaar bestuurlijke ervaring in het verenigingsleven.
Opleiding
Master Sport en Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam
René Oerlemans
Facility manager
roerlemans@onnh.nl
Sport
Karate: Hoofdcoach/trainer van KenamjuKarate te Haarlem. Het herenteam van KarateKenamju is 8-voudig kampioen van Nederland (laatste keer 2019) en een keer 3e van Europa. Damesteam kampioen van Nederland (2015). KenamjuKarate heeft vele nationale kampioenen en diverse sporters komen uit op EK’s en WK’s bij de senioren en in de – 21 jaar.
Opleiding
HAVO en MBA, Karateleraar niveau 4.
Lisanne de Roever
Topsport coördinator Haarlemmermeer lderoever@topsporthaarlemmermeer.nl
Sport
Hockey: Ex-keepster van het Olympisch hockey team in Athene (2004) en Bejing (2008) waar respectievelijk  Zilver en Goud werd behaald. 10 jaar in het basisonderwijs gewerkt. Actief geweest in topsportcommissies van Hockeyvereniging Kampong.
Opleiding
Pabo en propedeuse Pedagogiek
Raymond Koen
Topsport coördinator Alkmaar
rkoen@topsportalkmaar.nl
Sport
Atletiek: Niet onverdienstelijke middellange afstandloper en heeft tijdens zijn carrière drie nationale titels veroverd. Naast zijn eigen loopcarrière heeft hij ook vele jaren ervaring als trainer van verschillende sporters en sporten.
Opleiding
Na zijn studie commerciële economie aan de hogeschool Inholland in Alkmaar is Raymond jarenlang bedrijfsleider geweest bij een groothandel in sportkleding.

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.