Team Sportservice

Wij koesteren de unieke verenigingsstructuur van Nederland. De vereniging is de plek waar zowel talentontwikkeling als talentherkenning plaatsvindt. Vitale sportverengingen zijn daarom een must!

Het besturen van een sportvereniging wordt steeds complexer. Daarom bieden wij graag een steun in de rug. Ons team van verenigingsadviseurs staat klaar om te helpen bij het oplossen van bestuurlijke en organisatorische problemen. De verenigingsadviseurs gaan altijd uit van de bestaande situatie en werken samen met de vereniging aan een plan van aanpak. De vereniging zelf bepaalt de inhoud van deze plannen, de verenigingsadviseur heeft vooral de rol van procesbegeleider.

Ben jij trainer of coach en heb je behoefte iemand met kennis en ervaring die jouw administratieve, juridische en fiscale zaken goed voor je regelt? Team Sportservice is de plek voor ondersteuning.

Daarnaast is Team Sportservice al jaren werkgever en adviseur in de sport en draagt ons samenwerkingsverband met NL Coach, de kennis- en netwerkorganisatie opgericht en bestuurd door topcoaches, nog meer bij aan de positie en belangenbehartiging van de coach in Nederland.

Bekijk de website van Team Sportservice.