Over ons

Om te zorgen dat talenten en topsporters in Nederland het optimale uit hun sportcarrière kunnen halen, heeft NOC*NSF zeven Regionale Topsport Organisaties (RTO) opgericht, verenigd in het Olympisch Netwerk NL. RTO Noord-West is een samenwerking tussen het Olympisch Netwerk Noord-Holland, Topsport Amsterdam en Topsport Flevoland. Het RTO Noord West werkt samen met het Centrum voor Topsport en Onderwijs (het CTO) te Amsterdam.

Peter van der Aart
Unitmanager
pvanderaart@teamsportservice.nl 

Sport
Softbal

Voormalig coach bij verschillende dames- en herensoftbalteams uitkomend in hoofdklasse. Daarnaast 25 jaar bestuurlijke ervaring in het verenigingsleven en op dit moment voorzitter van het WK Softbal 2014.

Opleiding
Master Sport en Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam


René Oerlemans
Facility manager
roerlemans@onnh.nl

Sport
Karate

Hoofdcoach/trainer van KarateKenamju te Haarlem. Het herenteam van KarateKenamju is 8-voudig kampioen van Nederland (laatste keer 2018) en een keer 3e van Europa. Damesteam kampioen van Nederland (2015). KarateKenamju heeft vele nationale kampioenen en vier sporters komen uit op EK's en WK's bij de senioren en in de - 21 jaar.


Opleiding
HAVO en MBA, Karateleraar niveau 4.

 

Lisanne de Roever

Topsport coördinator Haarlemmermeer lderoever@topsporthaarlemmermeer.nl

 

Sport
Hockey

Ex-keepster van het Olympisch hockey team in Athene (2004) en Bejing (2008)
waar respectievelijk  Zilver en Goud werd behaald. 10 jaar in het basisonderwijs.gewerkt. Actief geweest in topspsportcommissies van Hockeyvereniging Kampong.

Opleiding
Pabo en propodeuse Pedagogiek

 

Raymond Koen
Topsport coördinator Alkmaar
rkoen@topsportalkmaar.nl

Sport
Atletiek

Niet onverdienstelijke middellange afstandloper en heeft tijdens zijn carrière drie nationale titels veroverd. Naast zijn eigen loopcarrière heeft hij ook vele jaren ervaring als trainer van verschillende sporters en sporten.


Opleiding

Na zijn studie commerciële economie aan de hogeschool Inholland in Alkmaar is Raymond jarenlang bedrijfsleider geweest bij een groothandel in sportkleding.