Olympisch Netwerk Noord-Holland, onderdeel van RTO Noord-West

Om te zorgen dat talenten en topsporters in Nederland het optimale uit hun sportcarrière kunnen halen, heeft NOC*NSF zeven Regionale Topsport Organisaties (RTO) opgericht, verenigd in het Olympisch Netwerk NL. RTO Noord-West is een samenwerking tussen het Olympisch Netwerk Noord-Holland, Topsport Amsterdam en Topsport Flevoland. Het RTO Noord West werkt samen met het Centrum voor Topsport en Onderwijs (het CTO) te Amsterdam.

Peter van der Aart
Unitmanager
pvanderaart@sportservicenoordholland.nl 

Sport
Softbal

Voormalig coach bij verschillende dames- en herensoftbalteams uitkomend in hoofdklasse. Daarnaast 25 jaar bestuurlijke ervaring in het verenigingsleven en op dit moment voorzitter van het WK Softbal 2014.

Opleiding
Master Sport en Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam


René Oerlemans
Facility manager
roerlemans@onnh.nl

Sport
Karate

Hoofdcoach/trainer van KarateKenamju te Haarlem. Het herenteam van KarateKenamju is 4-voudig kampioen van Nederland (laatste keer 2016) en een keer 3e van Europa. Damesteam kampioen van Nederland (2015). KarateKenamju heeft vele nationale kampioenen en vier sporters komen uit op EK's en WK's bij de senioren en in de - 21 jaar.


Opleiding
HAVO en MBA, Karateleraar niveau 4.

Annemarie Kramer

Topsport coördinator Haarlemmermeer
akramer@topsporthaarlemmermeer.nl  

Sport
Atletiek

Twintig jaar atletiek gedaan en gespecialiseerd in de 100m en 200m sprint. Nederlandse titels behaald op de 60m indoor en 200m indoor en outdoor. Deelname met het 4x 100m estafette-team aan Spelen in Athene (2004) en twee WK’s (2003 en 2005).

Opleiding
Commerciële sporteconomie aan de Johan Cruijff University/ HvA.

 

Raymond Koen
Topsport coördinator Alkmaar
rkoen@topsportalkmaar.nl

Sport
Atletiek

Niet onverdienstelijke middellange afstandloper en heeft tijdens zijn carrière drie nationale titels veroverd. Naast zijn eigen loopcarrière heeft hij ook vele jaren ervaring als trainer van verschillende sporters en sporten.


Opleiding

Na zijn studie commerciële economie aan de hogeschool Inholland in Alkmaar is Raymond jarenlang bedrijfsleider geweest bij een groothandel in sportkleding.

 

Molly McDowell
Medewerker Dartfish
mmcdowell@onnh.nl

 

Sport
Basketball

Molly is oorsponkelijk een Amerikaanse, maar woont inmiddels al ruim zeven jaar in Nederland. Ze is hier gekomen als professioneel basketbalster bij Loon Lions in Landsmeer. Molly leidde de Lions naar kampioenschappen in 2010, 2012 en 2013. In het seizoen 2012-2013 werd ze gekozen als MVP van de eredivisie.


Opleiding
Bachelor of Science: Major in recreation/Event planning aan de Southern Illinois University.