Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Sportservice Noord-Holland organiseert OP2028 bijeenkomst met LinkedIn groep

Sportservice Noord-Holland organiseert OP2028 bijeenkomst met LinkedIn groep

geplaatst op 24 juni 2010

Op donderdagavond 1 juli opent Sportservice Noord-Holland haar deuren voor een bijeenkomst van het sociale netwerk LinkedIn over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het Olympisch Plan 2028.

Saillant detail is dat deze bijeenkomst in het voormalig woonhuis van Pim Mulier te organiseren. Mulier is een van de grondleggers van de vaderlandse sport en zo komen historie en een modern digitaal sociaal netwerk elkaar tegen in het gebouw waar thans Sportservice Noord-Holland de provinciale sport ondersteund. Ook de Olympische gedachte richt zich op de toekomt en wordt gedragen door historie.

De avond biedt een platform aan een aantal sprekers om draagvlak voor het Olympisch Plan te toetsen, maar het is vooral de bedoeling gasten aan het woord te laten. Het Olympisch Plan gaat immers veel verder dan het naar Nederland willen halen van de Olympische Spelen door een enkeling. Er wordt tot 2016 vooral gewerkt aan een sportland om trots op te zijn en daarin ligt een actie voor iedereen met een sporthart. Gastgever Sportservice Noord-Holland ziet ondersteuning van deze bijeenkomst daarom als een schot in de roos.

Inschrijving is inmiddels gesloten.