Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Charles van Commenée opent RTO Congres

Charles van Commenée opent RTO Congres

geplaatst op 03 november 2015

Speciaal voor trainers, coaches en specialisten organiseert de Regionale Topsport Organisatie Noord-West (samenwerking tussen ONNH, Topsport Amsterdam en Topsport Flevoland) op 20 november het sportcongres ‘Unlock their potential’ in het AFAS-stadion in Alkmaar. Het hoofdthema van de avond is het optimaliseren van talentontwikkeling en o.a. Charles van Commenée van NOC*NSF en Peter Heerschop laten hier hun licht over schijnen. Er zijn nog een aantal plekken vrij!

Programma
De opening van het congres wordt verzorgd door Charles van Commenée (NOC*NSF). Deze succescoach uit de atletiek zal ingaan op het thema talentontwikkeling en de voorwaarden voor succes in de topsport. Daarna volgen twee workshoprondes met acht inhoudelijke thema’s zoals testen en meten, krachttraining en sportvoeding. De afsluiting van het congres wordt verzorgd door Peter Heerschop, die speciaal voor het congres een column zal schrijven en voorlezen. Het congres begint om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Voor alle trainers/coaches
De inschrijving voor dit bijzondere congres is open voor alle geïnteresseerde coaches en trainers. Deelname kost € 75,- en is inclusief drankjes, diner en borrel na afloop. Aanmelden kan tot en met 15 november 2015. Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op onze website.