Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Sports Vision van Jongsma Medical

Sports Vision van Jongsma Medical

geplaatst op 11 augustus 2015

Beter zien is beter presteren Om topprestaties te leveren is het goed functioneren van de ogen uiterst belangrijk. Bij topsporters kan een fractie van een seconde het verschil betekenen tussen winnen en verliezen. Optimaal zicht is dus van groot belang voor het leveren van een optimale prestatie!

Jongsma Medical is specialist in het adviseren, aanmeten en leveren van (bijzondere) optische hulpmiddelen. Je kunt bij ons terecht voor contactlenzen, brillen en hulpmiddelen op het gebied van Sports Vision.

Je kunt op consult komen bij één van de specialisten van Jongsma Medical. Door middel van diverse tests wordt er naar de sterkte van de ogen gekeken, maar ook naar de gezondheid van het oog.
Het is noodzakelijk voor een topsporter om geregeld zijn ogen te laten controleren, niet optimaal zien heeft direct invloed op je prestaties. Elke sporter zou zijn ogen moeten laten checken, meestal heb je zelf niet door dat je minder ziet.
Jongsma Medical werkt zeer nauw samen met de gespecialiseerde oogartsen van het Oogheelkundig Medisch Centrum Zaandam.

Topmerken voor topsporters
Jongsma Medical werkt graag met de topproducten:
- Sportbrillen van Bollé
- Contactlenzen van Johnson&Johnson Vision Care

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw ogen? Stuur dan een e-mail naar ONNH en vermeld daarin je naam, sport, NOC*NSF status en woonplaats.