Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Workshop 'De Topsportkeuken'

Workshop 'De Topsportkeuken'

geplaatst op 30 oktober 2014

Hoe kook je als sporter makkelijk, gezond, lekker, goedkoop en hoe houd je rekening met de voedingseisen die er voor jou als (mogelijk) toekomstige topsporter gelden? Olympisch Netwerk Noord-Holland organiseert samen met Maaike Enthoven-Albrink van Diƫtistenteam Spring een kookworkshop aan voor sporters en hun vader of moeder op dinsdag 2 december van 17.30 tot 20.30 uur op het ROC Horizon in Hoorn.

Workshop 'De Topsportkeuken' is vol. U kunt helaas niet meer inschrijven.

Sportief koken betekent gezond koken, met de juiste ingrediënten en met voldoende variatie. Tijdens deze workshop wordt gewerkt en gekookt met gezonde producten. Deelnemers krijgen informatie over de producten die ze gebruiken en de voordelen voor de gezondheid en de prestatie, maar ze krijgen ook tips hoe ze op een makkelijke manier een lekkere sportieve maaltijd op tafel zetten. Natuurlijk ga je zelf aan de slag om een maaltijd te koken.

Er is plek voor maximaal 16 personen. De planning van de avond is als volgt:

17.30 – 17.45 uur Inloop
17.45 – 18.15 uur Introductie sportvoeding
18.15 – 19.30 uur Koken, tafel dekken en uitserveren
19.30 – 20.15 uur Eten
20.15 – 20.30 uur Opruimen, schoonmaken en afsluiting

De workshop wordt gegeven door Maaike Enthoven-Albrink van Spring Diëtistenteam (www.dietistenteam.nl). Maaike is Sportdiëtiste en geeft al vele jaren begeleiding op het gebied van sportvoeding en gezondheid aan individuele (top)sporters en teams. Ze staat (top)sporters uit verschillende sporten bij om het maximale uit zichzelf te halen.

De workshop vindt plaats op het ROC Horizon

Het adres is:

ROC Horizon
Maelsonstraat 24
1624 NP Hoorn