Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Nationale Topsport Talentdag 26 november 2014

Nationale Topsport Talentdag 26 november 2014

geplaatst op 03 november 2014

Kom je oriënteren op de ‘Landelijke Topsport Talentdag’ die op alle Topsport Talentscholen in Nederland op hetzelfde moment (26 november 2014) wordt gehouden.

Maak een keuze voor de Topsport Talentschool in jouw buurt en bezoek de website van deze school voor alle informatie over het programma op deze dag. Via een e-mail kun je je aanmelden bij de desbetreffende Topsport Talent coördinator. Je vindt alle scholen, websites en contactgegevens op www.stichtingloot.nl

Als je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Dus een school die mag en kan meedenken om topsport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden. Een school die ingesteld is op een uitstekende begeleiding van jouw talent, als het gaat om de lange weg naar het ‘podium’, maar daarbij nauwlettend in de gaten houdt dat een passend schooldiploma ook heel belangrijk is. Voor je leven na de sport….

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talent School je kan bieden. Je moet bijvoorbeeld een officiële NOC*NSF-status hebben om gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die een Topsport Talent School voor je heeft. Misschien heb je die status (nog) niet. Maar als je de ambitie hebt om echte topsporter te worden en daarvoor hard aan het werk bent, dan komt dat nog wel. Het is dan in ieder geval verstandig om alvast de keuze te maken voor een Topsport Talent School, want overstappen van de ene naar de andere school, levert heel vaak problemen op.

Laat je daarom goed informeren en kom kijken op onze Topsport Talent School! We nodigen jou en je ouders graag uit, om zelf te komen kijken wat we allemaal voor je kunnen doen!

We doen dat op de Nationale Topsport Talent dag die op alle Topsport Talent Scholen in Nederland wordt gehouden op 26 november 2014.

Bron: Stichting LOOT

Meer informatie: Folder Nationale Topsport Talentdag