Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Maak kans op een donatie van de Société Pim Mulier

Maak kans op een donatie van de Société Pim Mulier

geplaatst op 25 oktober 2014

Talenten uit Haarlem kunnen een beroep doen op het talentenfonds van de Société Pim Mulier. In samenwerking met Talentboek biedt de Société aan de talenten de kans om een donatie te ontvangen van maximaal € 250,-.

Wat moet je er voor doen?
Registreer je als talent op www.talentboek.nl en stuur vervolgens een verzoek per e-mail voor de donatie. Vermeld daarin je motivatie, het aangevraagde bedrag (max. € 250,-), het doel waar je de bijdrage voor nodig hebt en de reden waarom de Société Pim Mulier juist jou deze bijdrage moet schenken.

De e-mail kun je toezenden naar pimmulierhaarlem@gmail.com.

Voorwaarden
Het dient te gaan om een bijdrage in kosten voor bijvoorbeeld een (buitenlandse) trainingsstage of kwalificatietoernooi. Of voor andere uitgaven die mogelijk een belemmering vormen voor de ontwikkeling van je sporttalent.

Je dient een status vanuit het NOC*NSF te hebben, woonachtig te zijn in Haarlem en niet ouder te zijn dan 18 jaar.

Wat is Talentboek?
Talentboek is hét podium in Nederland waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs. Op www.talentboek.nl kun je aangeven wat je nodig hebt om je ambitie waar te maken. Je kunt hier donaties voor ontvangen. Daarnaast kun je als talent met een officiële NOC*NSF status ook gebruik maken van acties en kortingen. Meer informatie: www.talentboek.nl

Wat is de Société Pim Mulier?
De Société Pim Mulier zet zich, geheel in de geest van sportpionier Pim Mulier, in voor het op uiteenlopende manieren stimuleren en ondersteunen van de breedte- en topsport. Het doel van de Société is enerzijds het eren van voormalige aan de stad Haarlem verbonden topsporters en anderzijds het stimuleren van jonge en talentvolle Haarlemse sporters door middel van een talentenfonds. Meer informatie: www.heldenvanhaarlem.nl.