Olympisch Netwerk » Uitgelicht » NIEUW: Met UStudy studeren en sporten in de USA

NIEUW: Met UStudy studeren en sporten in de USA

geplaatst op 25 september 2014

Wil jij graag studeren en sporten in de Verenigde Staten, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen? UStudy helpt je graag op weg! Er is meer mogelijk dan je denkt.

UStudy is een Nederlands professioneel adviesbureau voor studie en sport in de VS. Het opereert onafhankelijk vanuit een kantoor in Voorburg, vlakbij Den Haag. Jaarlijks plaatst UStudy vele sporters op alle niveaus in Amerikaanse varsity college teams, o.a. tennis, hockey, atletiek, volleybal, basketbal, honkbal.

Centraal bij UStudy staat het belang en de wensen van de klant bij het zoeken naar passende opties waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met het sport niveau maar uitdrukkelijk ook met het studie niveau van de colleges.

Financiering kan via sportbeurs, academische beurs en/of andere financieringsopties vanuit de Amerikaanse universiteit. Uitstekende referenties beschikbaar. Regelmatig organiseert UStudy voorlichtingsbijeenkomsten voor sporters en ouders en sport showcases.

UStudy is zeer actief op Facebook met diverse pagina’s en groepen per sport en staat. Voor meer informatie: http://www.ustudy.eu