Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Sportsgrain bar met korting voor sporters ONNH!

Sportsgrain bar met korting voor sporters ONNH!

geplaatst op 04 september 2014

Topsporters van Noord-Holland, opgelet! De Sportsgrain Bar is speciaal voor jullie te koop tegen gereduceerd tarief. Het broodje ging al mee naar Sotsji, is beschikbaar op Papendal, maar is nu ook te koop in de Sportsgrain webshop.

De Sportsgrain Bar is het eerste broodproduct met sportspecifieke eigenschappen. Het werd ontwikkeld in samenwerking met het expertiseteam HAN SENECA Sports & Exercise Nutrition en getest in het InnoSportLab Papendal en het Topsportrestaurant van Sportcentrum Papendal.

Samen met Sportsgrain heeft het Olympisch Netwerk Noord-Holland een actie opgezet voor alle sporters in Noord-Holland met een NOC*NSF status. De actie houdt in, dat de sporters in de Sportsgrain webshop 25% korting krijgen op iedere aankoop. De actie is opgezet omdat de Sportsgrain Bar initieel is ontwikkeld om topsporters een natuurlijk en gezond alternatief te bieden voor de huidige (fabrieksmatig geproduceerde) energierepen die op de markt zijn. En waar vindt je die topsporters? Inderdaad, bij Het Olympisch Netwerk Noord-Holland!

Maar wat maakt de Sportsgrain Bar dan zo speciaal?
De unieke samenstelling van het brood is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten gericht op sportvoedingsonderzoek. De Sportsgrain Bar bestaat uit pure grondstoffen, zonder e-nummers. Een belangrijk bestanddeel is teff, een specifieke graansoort uit Afrika met meer langzaam verteerbare koolhydraten. Daarnaast bevat de Sportsgrain Bar ook wortelvezel, banaan, cranberries, rozijnen, lijnzaadmeel, tarwekiemen en zuurdeegpoeder. Maar bovenal is het gewoon een erg lekker broodje dat het lichaam zowel direct als op de lange termijn van energie voorziet.

Hoe werkt de actie?
Sporters die zijn aangesloten bij Het Olympisch Netwerk Noord-Holland kunnen een mail sturen naar info@sportsgrain.com met als onderwerp Topsportactie ONNH. Sportsgrain neemt dan contact met je op om een account in de webshop aan te maken, zodat je de Sportsgrain Bar direct tegen gereduceerd tarief kunt bestellen.

Nu al benieuwd naar Sportsgrain en de Sportsgrain Bar? Kijk dan op www.sportsgrain.com.

Sportsgrain. Finish first.