Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Workshop 'Doelen stellen' in Hoorn

Workshop 'Doelen stellen' in Hoorn

geplaatst op 21 mei 2014

Op woensdag 11 juni organiseert het Olympisch Netwerk Noord-Holland op het Tabor College in Hoorn een workshop ' Doelen Stellen'. Deze workshop begint om 19.30 uur en duurt tot 20.45 uur.

Wat kan jij vandaag doen om de kans te vergroten dat jij de top bereikt?

Doelen stellen is misschien wel de meest onderschatte mentale vaardigheid! Goed gestelde doelen geven jou focus, energie en doorzettingsvermogen. Wanneer jij binnen jouw sport een duidelijke stip aan de horizon hebt, vergroot je de kans op goede resultaten! Ze helpen je om vooruitgang te boeken en het maximale uit jezelf te halen.

In deze workshop leggen we je uit waarom deze vaardigheid zo belangrijk is en welke typen doelen er zijn. Wij helpen je met het opstellen van jouw persoonlijke ambities. Na deze workshop weet je wat doelen stellen je op kan leveren en kun je er binnen jouw sport mee aan de slag!

In deze workshop werken we in kleine groepjes van max. 10 personen. De planning van de avond is als volgt:

19.00 uur Inloop met koffie en thee
19.30 uur Start Workshop
20.45 uur Einde

De workshop wordt gegeven door Wendy Roozendaal van sportpsychologenpraktijk TOPVORM. De praktijk is gevestigd in Schagen en opgericht vanuit de passie om met mensen te werken en bij te dragen aan ontwikkeling en prestatieverbetering. Klik hier voor meer informatie over TOPVORM en Wendy Roozendaal. TOPVORM heeft een samenwerkingsverband met Mentale Kracht Sportpsychologie.

De workshop vindt plaats op Topsport Talentschool het Tabor College.
Het adres is:

Tabor College, locatie Oscar Romero
Bouwsteen 1
1625 PD Hoorn

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven.

ONNH - Workshop 'Focus: aandacht en concentratie'