Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Eenvoudig wedstrijdanalyses maken met Dartfish

Eenvoudig wedstrijdanalyses maken met Dartfish

geplaatst op 15 april 2014

De Dartisfh software is niet alleen geschikt om uitgebreide bewegingsanalyses te maken. Met de analysesoftware kun je ook eenvoudig de wedstrijden van je team analyseren. Onze Dartfish Certified Technologist Ayla Simdorn kan dit voor u doen, maar u kunt - na een korte workshop - ook zelf aan de slag en gemakkelijk uw eigen wedstrijdanalyse maken. Erg belangrijk om uw teamprestatie te verbeteren.

De Dartfish Tagging tool maakt het makkelijk om belangrijke momenten in een wedstrijd terug te vinden, te bekijken en te analyzeren. Met deze wedstrijdanalyse tool kunt u alle statistieken van uw wedstrijd bijhouden, gekoppeld aan video. Op deze manier kunt u nog beter wedstrijden analyseren en delen met uw sporters. De statistieken kunnen ook geexporteerd worden naar MS Excel om ze uit te printen.

De beelden kunnen als geheel of per highlight geupload worden naar Dartfish.Tv, zodat de sporters vanuit huis zelf kunnen zoeken naar hun acties. Deze highlights kunt u voorzien van commentaar, zodat de sporters er direct van leren. Ook kunt u uw sporters de opdracht geven er zelf commentaar bij te zetten, zodat ze er actief over nadenken.

Er kan live tijdens de wedstrijd getagged worden, met de software op de laptop of met de smartphone App EasyTag. De gegevens van EasyTag kunt u daarna koppelen aan de videobeelden.

Bekijk hieronder video over de mogelijkheden van Dartfish Tagging tool.

Voor meer informatie over Dartfish wedstrijd- of bewegingsanalyses, neem contact op met Ayla Simdorn via asimdorn@onnh.nl of 023-531 94 75.