Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Coachcongres met Toon Gerbrands

Coachcongres met Toon Gerbrands

geplaatst op 29 januari 2014

NLcoach en Sportservice Zuid-Holland organiseren op vrijdag 14 maart 2014 het congres “Creëren van een optimaal prestatieklimaat” in het ROC ID College in Gouda. Het congres start om 16.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren.

Iedere trainer-coach wil met zijn/haar sporter(s)/team(s) presteren en succesvol zijn. Je hoort vaak: succes is een keuze; maar het is niet zo eenvoudig! Om je sporters of teams goed te laten functioneren dien je een aantal facetten goed te managen. Je dient goed te plannen en periodiseren, je moet weten hoe je een optimale omgeving kan creëren waarin ieder teamlid zich prettig voelt en hoe je moet communiceren met personen die ieder uit een ander cultuur komen en er eigen normen en waarden op nahouden. Daarnaast lopen steeds meer trainers-coaches tegen de ‘veranderende jeugd’ van tegenwoordig aan; hoe dien je hiermee om te gaan en wat staat ons de komende jaren te wachten?
Kortom: er wordt nogal wat gevraagd van jou als trainer-coach! Tijdens dit congres wordt er ingegaan op diverse aspecten waar je als trainer-coach mee te maken hebt. Aan de hand van een plenaire lezing en een viertal workshops bieden NLcoach en Sportservice Zuid-Holland jou een prachtig platform om jezelf te ontwikkelen.
 
Klik hier voor meer informatie over de inschrijving en het programma.