Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Bijeenkomst Sportsponsoring & Timemanagement

Bijeenkomst Sportsponsoring & Timemanagement

geplaatst op 05 december 2013

Om de topsportloopbaan van de Noord-Hollandse talenten een zetje in de goede richting te geven organiseerde het Olympisch Netwerk Noord-Holland in samenwerking met Topsport Talentschool Haarlemmermeer Lyceum, op donderdag 28 november een themabijeenkomst. Met een opkomst van ruim 70 talenten en ouders was het een geslaagde avond.

Na een algemene inleiding van de topsportcoördinator Remco van Poeteren, stond de avond in het teken van twee thema’s: Sportsponsoring & Timemanagement. Sportmarketeer Lutger Brenninkmeijer en Dennis van Vlaanderen, topsportcoördinator van de Hogeschool van Amsterdam, hielden beiden een presentatie waarin ze de aanwezige talenten en ouders onder meer vertelden over wat sportsponsoring inhoudt en hoe je als sporter je tijd zo efficiënt mogelijk kan indelen.

Het Olympisch Netwerk Noord-Holland bedankt Dennis van Vlaanderen en Lutger Brenninkmeijer voor de leerzame presentaties en workshop en Topsport Talentschool Haarlemmermeer Lyceum voor de gastvrijheid en goede zorg.

Klik hier voor de presentatie sportsponsoring van Lutger Brenninkmeijer.