Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Sportcentrum Hoorn - info talent en topsporters - Olympisch Netwerk Noord-Holland

Sportcentrum Hoorn - info talent en topsporters - Olympisch Netwerk Noord-Holland

geplaatst op 02 mei 2013

Ben jij een talent of topsporter in Hoorn en omstreken en geintresseerd in krachttraining en fitness mogelijkheden in jouwomgeving? Olympisch Netwerk partner Sportcentrum Hoorn beschrijft wat zij te bieden hebben.

Sportcentrum Hoorn beschikt over een fitnessruimte van 1100m², een spinningzaal, aerobiczaal, FunXtion zone, multi sportzaal, PowerPlates en fitness ruimte. Fitness, aerobics, spinning en FunXtion trainingen zijn gezonde, sportieve activiteiten die steeds meer bij de actieve mens van deze tijd passen. Na het sporten is het heerlijk relaxen in de prachtige sauna en het Turks stoombad in zowel de dames- als de herenkleedkamer.
Ons team van enthousiaste en professioneel opgeleide medewerkers biedt u het gehele jaar een verscheidenheid aan activiteiten voor elke leeftijdsgroep en elk niveau. Het enthousiaste team van instructeurs staat garant voor een verantwoorde en deskundige begeleiding en staan geregistreerd in het EREPS register. Voor specifieke begeleiding is er ook de mogelijkheid te trainen onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd personal trainer.
Sportcentrum Hoorn beschikt over Fitlinxx trainingssoftware die alle trainingsdata verzameld en koppelt aan de gebruiker. Zo kan men een trainingsperiode evalueren en koppelen aan doelstellingen en prestaties. Resultaten worden ook gemeten in diverse sport testen en een lichaamsanalyse. Kortom Sportcentrum Hoorn staat voor kwaliteit en professionaliteit in bewegen.
 
Kijk op www.sportcentrumhoorn.nl. Ben jij geintresseerd en wil je weten welke voordelen jij hier als topsporter of talent van het Olympisch Netwerk hebt? Neem dan contact op met het Olympisch Netwerk Noord-Holland!