Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Lex Duvekot, nieuw Sportpsychologie VSPN® ONNH

Lex Duvekot, nieuw Sportpsychologie VSPN® ONNH

geplaatst op 01 mei 2013

Het Olympisch Netwerk Noord-Holland is blij te melden dat Sportpsycholoog Lex Duvekot sinds kort deel uit maakt van het voorzieningen netwerk van ONNH.

Lex Duvekot (1975) is naast Psycholoog NIP en A&O-psycholoog sinds 2004 actief als gediplomeerd Sportpsycholoog VSPN®. Hij werkt met sporters uit verschillende disciplines en van verschillende niveaus: van regionaal tot Olympisch. Onder andere zwemmers, golfers, schermers, tennissers, basketballers, voetballers, beachvolleyballers, poolbiljarters en roeiers -recreatiesporters en sporters van wereldklasse- hebben reeds met goed resultaat van zijn begeleiding en advies gebruik gemaakt.
Zijn eigen sportachtergrond ligt vooral in het basketbal op regionaal niveau. Hij heeft verder op eredivisie niveau in de coachingsstaf gewerkt, onder andere bij het succesvolle junioren team van Rotterdam Basketbal dat in 2004 Nationaal kampioen werd en tevens de Nationale beker won. Meerdere sporters hebben onder zijn hoede Olympische medailles gehaald, meest recent nog in Londen.
 
Lex Duvekot heeft zijn spreekuurlocaties op meerdere plekken: naast Den Haag en Leiden/Leiderdorp, is dat ook in Hillegom/ Haarlem in samenwerking met en bij (top)sportfysiotherapeut Marthin Huta Galung aan de Wilsonweg/ Westergracht.
 
Naast zijn individuele trajecten geeft Lex met grote regelmaat groepstrainingen en cursusavonden sportpsychologie voor actieve sporters en trainer-coaches. Voorts is hij actief als regulier psycholoog en wordt in die hoedanigheid ook vergoed door zorgverzekeraars.

Voor meer informatie kijk op www.lexduvekot.nl
of bel Lex zelf op 06 26 838 558.