Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Een sportbeurs aan een droom universiteit in Amerika!

Een sportbeurs aan een droom universiteit in Amerika!

geplaatst op 07 maart 2013

MADE Scholarships is een wervingsbureau voor scholieren/studenten die op basis van een sportbeurs in de Verenigde Staten willen studeren.

Lijkt het jou geweldig om in Amerika te studeren en tegelijkertijd je favoriete sport uit te kunnen oefenen? Dan heeft MADE Scholarships goed nieuws voor jou! In Amerika zijn er vele mogelijkheden om financiële steun te krijgen in de vorm van een sportbeurs. Het is helaas wel een ingewikkeld en tijdrovend proces om een geschikte coach en een passende school te vinden. MADE Scholarships kan jou daarbij helpen. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk van coaches en zijn bekend met de academische en sportieve eisen die aan je worden gesteld, om in aanmerking te komen voor een sportbeurs. Zij gebruiken hun ervaring om jou stap voor stap te begeleiden op weg naar een geschikte universiteit.
Voor sporters die nu in hun eindexamenjaar zitten, is het belangrijk om zo spoedig mogelijk te reageren als ze interesse hebben. Dit heeft te maken met de noodzakelijke testen en de hele recruiting procedure.
 
Heb je interesse, stuur dan direct een mail voor een persoonlijk gesprek naar Eric Pietersz.
Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend, je krijgt dan alle informatie over Amerika.
Bezoek ook voor meer informatie de website van MADE Scholarships.