Olympisch Netwerk » Uitgelicht » ONNH verzorgt nu ook al je sportreizen en trainingskampen!

ONNH verzorgt nu ook al je sportreizen en trainingskampen!

geplaatst op 05 maart 2013

Olympisch Netwerk Noord-Holland is trots dat het de dienstverlening weer verder kan uitbreiden. Er is met Eurotravel Sports de juiste partner gevonden om de sporters en verenigingen te kunnen voorzien van zeer scherp geprijsde reizen naar Binnen én Buitenland.

Eurotravel Sports is gevestigd in Bloemendaal en organiseert al 15 jaar sportreizen binnen Europa. Eurotravel Sports Nederland biedt trainingskampen voor o.a. voetbal, hockey, handbal, turnen, judo, squash, zwemmen en tennis. Daarnaast worden elk jaar diverse sportreizen op maat verzorgd voor individuele sporters.
 
Het doel is om de laagsteprijs aan te bieden zónder concessies te doen aan de kwaliteit. 
In 1999 is het bedrijf opgericht en is in Nederland en Zweden het meest complete reisbureau voor sportreizen. Voetbalreizen, trainingskampen, golfarrangementen, het bedrijf draait nergens zijn hand voor om.
 
Oprichter Tido Jansen vertelt:
 
“Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van sportreizen. We onderscheiden ons door de persoonlijke service aan onze klanten. Wij willen dat de reis die je via ons maakt een onvergetelijke ervaring wordt. Bovendien vinden wij het belangrijk dat je je niet druk hoeft te maken over de organisatie van je sportreis. Dat nemen we je uit handen. Jij hoeft alleen nog maar te genieten en te focussen op het sporten.”
 
Meer informatie of een vraag? Neem contact met Tido Jansen via e-mail: info@eurotravelsports.nl of telefonisch op: +31233030180