Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Thema Avond Olympisch Netwerk Noord-Holland in Alkmaar

Thema Avond Olympisch Netwerk Noord-Holland in Alkmaar

geplaatst op 13 februari 2013

Geachte talent, Om de loopbaan van talentvolle jeugdige sporters een zetje in de goede richting te geven organiseert de Topsport Talentschool OSG Willem Blaeu samen met het Olympisch Netwerk Noord-Holland op dinsdag 5 maart een thema avond. Bij dezen nodigen we je graag uit om hierbij aanwezig te zijn.

 
De thema avond zal starten met een plenaire bijeenkomst, waarbij de heer Raymond Koen, topsportcoördinator Alkmaar zich presenteert en uitlegt welke ondersteuning sporters kunnen verwachten van het Olympisch Netwerk.
Na de plenaire bijeenkomst volgen er twee workshops.
 
1: “Leer vanuit je hart” (Sandra Voetelink)
2: Mentalcoaching (Wendy Roozendaal)
 
De bijeenkomst vindt plaats in Alkmaar op de OSG Willem Blaeu, Robonsbosweg 11 Alkmaar. De bijeenkomst begint om 19.00 uur. Inloop is vanaf 18.30 uur. Het programma duurt tot 21.30 uur.
Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen met jouw naam en contactgegevens naar: copoku@sportserviecnoordholland.nl o.v.v. ‘aanmelding thema-avond’.
 
Laat deze kans op winst niet schieten. We ontmoeten u graag op 5 maart!
 
Raymond Koen, topsportcoördinator Alkmaar vanuit het Olympisch Netwerk.
Raymond heeft als atleet gelopen op de middellange afstand en 3 nationale titels mogen behalen. Verder heeft Raymond ruime ervaring met de (fysieke) begeleiding van vele sporten en sporters. Naast de sportcarrière heeft Raymond Commerciële Economie gestudeerd aan de Hogeschool InHolland. Met deze ervaringen is Raymond actief geweest als bedrijfsleider bij een groothandel in sportkleding en nu combineert hij alle ervaring in de functie als Topsportcoördinator.
 
 
Sandra Voetelink.
Optimale prestatie sport en studie!
Sandra is Nederlands kampioene schaatsen geweest, eindigde als 4e bij het WK junioren en heeft deelgenomen aan de Olympische winterspelen van Albertville 1992. Sandra is de oprichtster van:“Hartkracht”, waarbij ze kinderen begeleidt om te kijken naar talenten en kwaliteiten, bijzonder gedrag, positieve coaching, geloof in eigen kracht en het leren omgaan met stress.
 
 
 
Wendy Roozendaal. Sportpsychologie!
TOPVORM is de sportpsychologiepraktijk van sportpsycholoog Wendy Roozendaal. Wendy heeft deze praktijk opgericht vanuit de passie om met mensen te werken en bij te dragen aan ontwikkeling en prestatieverbetering.
Wendy staat (top)sporters uit verschillende sporten bij om het maximale uit zichzelf te halen door ze te trainen in het omgaan met emotie, spanning, faalangst, druk, afleiding, tegenslagen en blessures. Haar motivatie is om er uit te halen wat er in zit, door remmende factoren uit te schakelen.