Olympisch Netwerk » Uitgelicht » TOPVORM Wendy Roozendaal, nieuwe partner ONNH

TOPVORM Wendy Roozendaal, nieuwe partner ONNH

geplaatst op 17 januari 2013

TOPVORM is de sportpsychologie praktijk van sportpsycholoog Wendy Roozendaal. De praktijk is gevestigd in Schagen en opgericht vanuit de passie om met mensen te werken en bij te dragen aan ontwikkeling en prestatieverbetering.

Wendy is geaccrediteerd Sportpsycholoog VSPN®en geeft al vele jaren mentale training en begeleiding aan individuele (top)sporters en teams. Ze staat (top)sporters uit verschillende sporten bij om het maximale uit zichzelf te halen, door ze te trainen in het omgaan met emotie, spanning, faalangst, druk, afleiding, tegenslagen en blessures. “Mijn motivatie is om er uit te halen wat er in zit, door remmende factoren uit te schakelen. Ik geniet er enorm van als sporters in hun kracht staan en het maximale uit zichzelf halen.” Wendy is actief in vele takken van sport, onder andere in handbal, schaatsen, wielrennen, tennis, voetbal, paardensport en judo.

Naast het begeleidingen van individuele sporters en teams adviseert zij tevens coaches, verenigingen en sportorganisaties.
Neem voor meer informatie over het gebruik van, en de regelingen met deze voorziening contact op met het Olympisch Netwerk.
Meer informatie op www.komintopvorm.nl