Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Nieuwe mastermodule Johan Cruijff University

Nieuwe mastermodule Johan Cruijff University

geplaatst op 02 oktober 2012

Voor talenten en topsporters die nadenken over hun studiemogelijkheden die aansluiten op hun grote passie: sport. Het Johan Cruyff Institute for Sport Studies introduceert een nieuwe Master Module Sport & Facility/Event Management.

Deze module is zeer geschikt voor het leren managen en organiseren van (grote) sport evenementen in alle sporttakken -en vormen. Daarnaast wordt de wereld van Facility Management en Hospitality Management behandeld. Het is met name interessant voor mensen met een grote affiniteit met sport en voor diegene die graag in de Facility/Event Management branche werken of willen werken.
 
Je leert onder andere hoe je een strategisch Facility/Event Management plan moet opstellen. Alle theorie wordt ondersteund door praktijkvoorbeelden. De ervaren gastsprekers/docenten komen allen uit de sport. Zij nemen je mee naar zeer interessante en toonaangevende evenementen in de sportwereld en bieden je de actuele kennis op het gebied van Facility/Event Management. De Master Module gaat 27 november 2012 van start.
 
Waar
Johan Cruyff Institute for Sport Studies - Laan der Hesperiden 118 - 1076 DX Amsterdam
 
Duur
De Master Module duurt 40 uur verspreid over acht maanden (4 CEU’s volgens de International Association for Continuing Education and Training - IACET). Eén keer per maand is er een bijeenkomst van 13.00 tot 18.00 uur. De Master Module start 27 november 2012 en eindigt juni 2013.
 
Aantal deelnemers
De Master Module vindt doorgang bij minimaal 12 deelnemers.
 
Toelating
Een afgeronde hbo-opleiding of een afgeronde master opleiding aan het Cruyff Institute. Een vooropleiding in Facility/Event Management is niet vereist.
 
Kosten
€1750,- excl. BTW
Alumni van het Johan Cruyff Institute:
€ 1550,- excl. BTW
Inclusief bezoek aan het Amsterdam Event t.w.v. €250,- www.amsterdam2012event.com
 
Certificaat
Deelnemers die succesvol de Master Module doorlopen krijgen een certificaat van deelname.
 
Meer informatie
Johan Cruyff Institute Amsterdam
Laan der Hesperiden 118 - 1076 DX Amsterdam
T: +31 (0)20 - 305 3383
Contactpersoon: Fenna Zijp - E: fennazijp@cruyffinstitute.org
Aanmelden en meer informatie aanvragen: Naar contactformulier