Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Mentale Kracht Sportpsychologie, nieuwe voorziening Olympisch Netwerk Noord-Holland

Mentale Kracht Sportpsychologie, nieuwe voorziening Olympisch Netwerk Noord-Holland

geplaatst op 03 september 2012

Om topsporters en talenten nog beter van dienst te kunnen zijn, is het Olympisch Netwerk Noord-Holland sinds kort een samenwerking aangegaan met Mentale Kracht Sportpsychologie.

Eigenaren Marjolijn Bernts en Kelly Dekker geven sinds 2008 mentale training en begeleiding aan individuele sporters, teams en coaches uit allerlei takken van sport en van alle leeftijden. De trainingen zijn er op gericht om het optimale uit de prestaties van de sporters te halen, maar zijn ook afgestemd op andere soorten vragen, zoals het omgaan met (langdurige) blessures.

Kelly en Marjolijn hebben beiden ook op hoog niveau gesport. Marjolijn komt uit het basketball en Kelly uit het tennis. Omdat ze graag werken binnen verschillende sporten, hebben Kelly en Marjolijn ervaring met onder andere voetbal, ruitersport, wielrennen, schaatsen, taekwondo, honkbal, roeien en trampolinespringen.

Er zijn specifieke afspraken gemaakt met deze voorziening. Voor meer informatie en/of  interesse in gebruik van deze partner, neem contact op met het Olympisch Netwerk.

Meer informatie over Mentale Kracht Sportpsychologie is te vinden op http://www.mentalekracht.com