Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Nieuwe rubriek op de site met advies en inzichten van experts!

Nieuwe rubriek op de site met advies en inzichten van experts!

geplaatst op 23 augustus 2012

Aan de top worden de verschillen alsmaar kleiner. Wellicht dat je via één van onze partners jouw carrière als topsporter net dat beetje extra kan geven om die begeerde gouden medaille te veroveren. Sinds vandaag is daarom een nieuwe rubriek te vinden op de website van het Olympisch Netwerk Noord-Holland. In samenwerking met verschillende specialisten uit ons netwerk zullen hier inzichten, adviezen en/of tips met jullie worden gedeeld.

Wat houdt bijvoorbeeld mentale training precies in en hoe kan goede voeding jou verder brengen als sportman of -vrouw? Misschien dat je hier nog nooit bij hebt stilgestaan of misschien weet je er gewoonweg nog te weinig van af om er mee aan de slag te gaan. Wij zouden dit als Olympisch Netwerk een gemiste kans vinden en willen jou daarom via deze weg informeren over de mogelijkheden die ons netwerk en de specialisten jou bieden.

Volgende week zal de eerste blog over concentratie door Edith Rozendaal (sportpsycholoog) online komen. In de toekomst zullen alle bijdrages terug te vinden zijn via het tablad 'Sporter' > 'Experts delen hun kennis'