Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Theatervoorstellingen voor sportclubs

Theatervoorstellingen voor sportclubs

geplaatst op 01 mei 2012

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met blèrende ouders langs de kant?

De theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ gaat over het versterken van sportclubs en het effectief begeleiden van (jeugd-)sporters. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

De theatervoorstelling is bedoeld voor alle vrijwilligers bij sportclubs: trainers / coaches / begeleiders, scheidsrechters, bestuursleden, leden van de technische commissie / jeugdcommissie etc., functionarissen als hoofd jeugdopleiding en coördinator scheidsrechters, noem maar op.

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

Met onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen).

Vaak wordt deze voorstelling aangeboden door de gezamenlijke sportbonden en NOC*NSF (in samenwerking met lokale partijen zoals een gemeentelijk sportbureau), soms door bijvoorbeeld een gemeente zelf.

De inloop is steeds vanaf 19.30 uur; de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

22mei2012

Emmeloord

Kaarten

 

23mei2012

Zoetermeer

Stadstheater

Kaarten

29mei2012

IJsselstein

Theater Fulco

Kaarten

31mei2012

Gorinchem

Theater De Nieuwe Doelen

Kaarten

5juni2012

Wageningen

Theater Junushoff

Kaarten

Bestel hier uw kaarten voor de eerstvolgende voorstellingen (let op: hieronder staan alleen de openbare voorstellingen vermeld):

22 Mei 2012  Emmeloord

23 Mei 2012  Zoetermeer

29 Mei 2012  IJsselstein

31 Mei 2012  Gorichem

5 Juni 2012  Wageningen

(bron: http://www.positiefcoachen.nl/)