Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Aankondiging thema-avond bij Topsport Talentschool OSG Willem Blaeu.

Aankondiging thema-avond bij Topsport Talentschool OSG Willem Blaeu.

geplaatst op 27 januari 2012

Om de sportieve loopbaan van onze talenten een zetje in de goede richting te geven nodigt het Olympisch Netwerk Noord-Holland jou, samen met de Topsport Talentschool OSG Willem Blaeu in Alkmaar, uit om donderdag 9 februari een thema-avond bij te wonen. Deze thema-avond zal gaan over zelfregulatie in sport en onderwijs, sporten vanuit de essentie en blessurepreventie.

 Sprekers tijdens deze leerzame avond zijn:

Laura Jonker. Zelfregulatie in sport en Onderwijs!
Laura Jonker is promovendus Medische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit van Groningen (UMCG). Ze is zojuist gepromoveerd op haar proefschrift aangaande haar onderzoek naar zelfregulatie in sport en onderwijs. Het proefschrift geeft aan dat jongeren die meer sporten beter presteren op school en beter in staat zijn tot zelfregulatie. Het niveau van sporten maakt hierbij niet uit. Dat blijkt uit het promotieonderzoek van Laura Jonker.
 

Bouke de Boer. Sporten van uit de essentie!
Bouke de Boer is eigenaar van het NTI NLP instituut, NLP trainer, mental coach van de Nationale hockeyselecties, schrijver van meerdere boeken o.a.: Bepaal zelf je leeftijd! Wordt coach van je eigen leven. Ik kan de wereld veranderen en jij weet wie ik is.
 
 

Joost Adams. Blessurepreventie!
Joost is afgestudeerd fysiotherapeut sinds 1988. Zijn specialisaties zijn rug- en nekklachten, bekkeninstabiliteit, sportfysiotherapie (m.n. rugby, wielrennen en schaatsen) , bedrijfsfysiotherapie en manuele therapie volgens Marsman. Joost is lid van het KNGF, is diverse jaren actief geweest in besturen van het KNGF/RGF en is voorzitter van het Regionale Genootschap voor Fysiotherapie Noord Holland Noord geweest. Sinds 2005 schrijft hij een column in het blad "Sportief Alkmaar".

De bijeenkomst vindt plaats in Alkmaar op de OSG Willem Blaeu en begint om 19.00 uur. Het programma duurt tot 21.30 uur. Wanneer wij niet beschikken over de juiste contactgegevens kan het onverhoopt voor komen dat sommige talenten hier geen bericht van hebben gekregen. Is dit het geval en wil je wel graag komen (eventueel met ouders en/of trainers), geef dit dan zo snel mogelijk door aan Carlos Opoku. Mail daarvoor je naam en contactgegevens naar copoku@sportservicenoordholland.nl o.v.v. ‘aanmelding thema-avond’. De uiterste datum voor aanmelding is: vrijdag 3 februari.

Na jouw aanmelding volgt nadere informatie over de invulling van de avond. Laat deze kans op winst niet schieten!  Tot 9 februari.