Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Olympia Haarlem krijgt zowel nieuw krachtcentrum als het WK Softbal 2014!

Olympia Haarlem krijgt zowel nieuw krachtcentrum als het WK Softbal 2014!

geplaatst op 22 december 2011

Tijdens de kerstborrel ter ere van het 5-jarig jubileum van S.V. Olympia op het Nol Houtkamp sportpark in Haarlem zijn zowel het aan Nederland toegewezen WK Softbal als de functionele krachtruimte die het ONNH bij S.V. Olympia mogelijk heeft gemaakt, gepresenteerd door Peter van de Aart (voorzitter WK organisatiecomité) en D66-wethouder Jack van der Hoek (Sport en Welzijn).

Functioneel krachtcentrum

Het Olympisch Netwerk heeft in samenwerking met Theo Haije (krachttrainer roeivereniging het Spaarne) en Olympia een prachtig krachtcentrum gerealiseerd op het Nol Houtkamp sportpark. Haarlemse en Noord-Hollandse sportverenigingen en sporters kunnen hier tegen zeer geringe kosten gebruik maken van de faciliteiten. De ruimte is ingericht als functioneel krachtcentrum, wat betekend dat er voornamelijk met losse gewichten en halters getraind kan worden.  Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten voor het gebruiken van het functioneel krachtcentrum neem dan contact op met Merel Bas (mbas@sportservicenoordholland.nl).
WK Softbal 2014
Eind oktober heeft het Congres van de Internationale Softbal Federatie de organisatie van het 14e Wereldkampioenschap Softbal voor Vrouwen toegewezen aan de KNBSB en het Haarlems organisatiecomité. Hiermee zal het WK Softbal voor het eerst op Europese bodem georganiseerd worden en te bewonderen zijn! Van 13 tot 24 augustus 2014 zal bij S.V. Olympia op het Nol Houtkamp Sportpark op wereldklasse niveau softbal te zien zijn. Hou tot die tijd de officiële site in de gaten (http://www.wcsoftball2014.com/).