Olympisch Netwerk » Uitgelicht » Sharon Portegies uitgeroepen tot NVFS Sportfysiotherapeut van het Jaar 2011.

Sharon Portegies uitgeroepen tot NVFS Sportfysiotherapeut van het Jaar 2011.

geplaatst op 08 december 2011

Het Olympisch Netwerk Noord-Holland is overtuigd van de kwaliteiten binnen ons netwerk en wordt daarin nu bevestigd door de NVFS (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg). Tijdens het 7e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres van de Vereniging voor Sportgeneeskunde in Kaatsheuvel is Sharon Portegies uitgeroepen tot allereerste NVFS Sportfysiotherapeut van het Jaar!

Met de volgende motivatie heeft Sharon Portegies deze mooi prijs volgens het NVFS bestuur verdiend:

 “Een jonge master die zich duidelijk profileert als Sportfysiotherapeut, in haar eigen praktijk maar ook in meerdere netwerken. Ondernemend, met een transparant portfolio en een heldere visie over de sportzorg. Als sportfysiotherapeut behandelt zij van talent tot topper, is zij actief in haar regio, maar ook op de sociale media geeft zij een positieve uitstraling en invulling aan haar vak als sportfysiotherapeut.”
 
Verheugd en trots heeft Sharon Portegies gereageerd op haar uitverkiezing:
 
 “Met trots zal ik deze titel het komende jaar dragen en met veel enthousiasme en vol passie ga ik na deze enerverende dagen morgen weer lekker aan het werk in mijn praktijk.”
 
Het Olympisch Netwerk Noord-Holland wil Sharon Portegies dan ook van harte feliciteren met haar eervolle titel! Samen met deze uitblinkers op o.a. sportmedisch gebied hopen we de komende jaren nog vele talenten en topsporters te helpen bij het uitblinken in hun eigen tak van sport.